Overslaan en naar de inhoud gaan

Peuter - K1

Heidi Verstrepen

Leerkracht peuterklas

Welkom in de blauwe Julesklas

Hallo mama’s en papa’s,

Ik ben juf Heidi en samen met onze klaspop Jules verwelkom ik jullie kleine kapoentjes in het instapklasje van onze school.

Ik zorg ervoor dat jullie kapoentjes een zorgeloze start hebben op onze school. Een troostende knuffel van de juf, geborgenheid, leuke spelletjes, zelfstandig worden, wegwijs worden in die ‘grote’ school, zich ‘veilig voelen’ in het klasje,… het hoort er allemaal bij. Samen met onze klaspop Jules leren wij de kindjes op een speelse manier allerlei nieuwe dingen gaan en gewoon worden aan school.

Ik hou ervan om bij de kleinsten van de school te staan. Hen te zien opgroeien tot vrolijke kleutertjes die fier zijn op alles wat ze geleerd hebben. En zelf ben ik dan natuurlijk ook heel fier om dit groeiproces te mogen meemaken! 😊 Ik hou ervan om te knuffelen met de kleintjes, van hen spelenderwijs nieuwe dingen aan te leren, van hun onschuld en spontaniteit, … het is gewoon zalig om telkens opnieuw die verwondering bij die kleintjes te zien!

Voor het eerst naar school gaan is niet alleen spannend voor onze kapoentjes, maar ook voor de ouders. Contact met de ouders vind ik daarom ook heel belangrijk. Als juf probeer ik zoveel mogelijk bereikbaar te zijn voor jullie. Een babbel aan de schoolpoort? Een berichtje via Facebook? Altijd welkom! 😊