Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichamelijke opvoeding

Welkom in de bewegingsles bij meester Gregory
Dag iedereen, Ik ben de leerkracht lichamelijke opvoeding in het lager onderwijs. Als schoolgaande jongen keek ik altijd op naar de turnleerkracht en daar ik zelf heel wat sporten beoefen leek het al snel een uitgemaakte zaak om de zelfde weg in te slaan en mijn passie te delen met kinderen. Ondertussen heb ik al heel wat jaren ervaring en sta ik al sinds 2016 op deze school. Heeft u vragen, aarzel dan niet om langs te komen. Sportieve groeten meester Gregory.

Welkom in de bewegingsles bij meester Daan
Ik ben meester Daan, gepassioneerd door sport en door les geven. Ikzelf ben een omnisporter, ik speel voetbal, loop, fiets, padel en doe aan wintersporten. Wanneer ik niet aan het werk ben of sport kan je mij vinden in het zwembad. In mijn vrije tijd organiseer ik zwemlessen voor kinderen.
Ik geef les bij de kleuters in de Notelaar, ’t Ooievaarsnest en De Vlinder.