Overslaan en naar de inhoud gaan

Tureluren

dinsdag 22 februari 2022 - 11:19 Opgelet! Het is mogelijk dat deze inhoud is verouderd

Tureluren buitenschoolse opvang en activiteiten

Na de krokusvakantie start SBS De Notelaar een proefproject Tureluren, een organisatie van Huis van het Kind. Tureluren brengt verschillende activiteiten naar de buitenschoolse opvang.

De activiteiten zijn voor alle leerlingen van 3 tot 12 jaar die school lopen in De Notelaar: sport, spel, knutselen, muziek, ea..

De activiteiten starten op 10 maart tot en met 24 juni 2022. Telkens op donderdag en vrijdag, niet in de schoolvakanties.

Deze activiteiten vinden plaats in de buitenschoolse opvang van de school De Notelaar van 15u30 tot 16u30. We vragen om uw kind op te halen na de activiteit. Als dit niet lukt, blijft je kind in de opvang mits betaling via de schoolfactuur. Als uw kind niet deelneemt aan de activiteit, kan het steeds gebruik maken van de huidige naschoolse opvang.

Inschrijven kan vanaf 21 februari via www.tureluren.aalst.be. Het is verplicht om op voorhand in te schrijven voor de activiteit. Inschrijven kan zolang er plaats is tot de dag voor de activiteit en is nodig voor elke deelname opnieuw.

Tijdens dit proefproject betaal je voor deelname aan de activiteit de opvangprijs die van toepassing is in de school, namelijk € 1,20. Dit bedrag is voor de volledige namiddag.

 

Heb je nog vragen hierover of graag ondersteuning? Je kan terecht op het secretariaat van De Notelaar of je kan contact opnemen met Huis van het Kind, Carolien Cantaert (05/3723548).